Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.9.06

9. 9. 2006
dneska a zejtra sou dny marianne. to sou celorepublikový slevy.

dneska sem se zbudil, a čekal sem,. dy už přijedou rodiče z toho nákupu. dneska totiž jeli koupit foťák, MS Pro Duo, a plazmofku. a kwuli tomu, že vobchod, do kterýho měli jet, votevíral v 9, at dyž sem se zbudil v 8, myslel sem že přiujedou tak za 2 hoďky.ale dyž mi došla baterka v mp3ce, terou sem poslouchal, tak sem zjistil, že dole kecaj rodiče a babula (tak řikám svojí babičce) tak asi v 830 du dolu, a zjistim, že chtěj vyrazit. tak já celej naštwanej začnu řvátz, japato že už newodlejy. atd... tak asi po dalších pjeti minutách sem zjistil, že jedou v 9 na houby. tak začnu řwát eště wíc, protože (pochopitelně) sem wjeděl, že můj nákup neprovedly. tak pak mě matka poslala dolů, ať se kouknu do leví skříně úplně vzádu. tak zjistim, že tam je plazma. tak prohledám wšechny skříně co tam sou, a zjistim, že je tam i foťák. jediný sklamání bylo, že MS je 1GB, místo mejch 4, a nekoupili akumulátor. teď je 1250, a za 2 a nezo hodin du civět na pana Beana do telky (která je furt z doby dinosaurů, jelikož rodiče musej volat ňákýmu dementowy, aby tam tu telku dal. a jak je znám, tak to bude tak za tejden, a než koupěje nový dífko a komácí kino atd, tak to bude za měsíc. momentálně fotim a točim vo stosedum. tak čau, možná se eště dneska odemě neco dozvíte...


tagže, eště dříf, než sem přijel na místo (sk8 tríčky), tak sem se ve zatáčce plný štěrky rozmrdnul hubu. zde fotka:
ObrazekHustý je asi tak to, že takovej ten největší kroužek na tý ruce je kus kůže, která si tam tak volně plandá...


jinak mam hodně foteček i videií, newim jak to sem všechno narvu: toť znamená, že asi udělám novou stránku a fotky a videa.
potom, co sem se vrátil domu s vybitou baterkou v foťáku, tak přijely rodičové s plnejma košíkama hub. lol. to je ale hnus!!!

tady najdeš fotečky toho mího foťáku....
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nene

(EHM, 23. 5. 2007 19:09)

Ne není to hustý když ti tam plandá kůže a to seš tak rozmazlenej když ti rodiče nevodjedou na rozkaz koupit plazmovku a foták a pak se ješte nasereš že je tam "jenom" 2 gb a ne 4 gb??? Ty woe já bych tě zkoppal být tvym rodičem.

lol

(To Je jedno, 10. 9. 2006 20:26)

Hele vy mate aspon telku z doby dinosauru ale mi ji mame jeste z doby pred nima